Μάθετε για εμάς

Η οικογένεια των σπιτιών Moorea (από το αρχαιολληνικό "Μουρέα", που σημαίνει Μουριά) δημιουργήθηκε από την οικογένεια Μαργέλη με άφθονη αγάπη και αφοσίωση στην οικογενειακή κληρονομιά. Η μουριά, που δεσπόζει σήμερα στην αυλή του Christina House, ήταν πηγή δροσιάς και χαλάρωσης για τους προγόνους μας αλλά και τροφή για τους μεταξοσκώληκες, που στα κλαδιά της ύφαιναν το κουκούλι τους.


Το ίδιο δέντρο εξακολουθεί να εμπνέι και τη νέα γενιά της Moorea που εκπροσωπείται σήμερα με τα ονόματα Christina, Gabriella, Ilia, των 3 εκ των 4 κοριτσιών της οικογένειας.


Με σεβασμό και αγάπη στις ρίζες, αλλά και τον ενθουσιασμό και τη δύναμη του νέου σας προσφέρουμε σήμερα μια σειρά κατοικιών δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα του Πεταλιδίου και το κακοτράχαλο των Αλτομυρών, συνδυάζοντας το βουνό με τη θάλασσα με μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο.


Ελπίζουμε η σκιά των δέντρων που ενέπνευσε εμάς και τους προγόνους μας να γίνει πηγή έμπνευσης, χαλάρωσης και δημιουργίας και για τους επισκέπτες μας μαζί με τις πιο θερμές ευχές μας για καλή διαμονή!

GreekTourismoExpo2014